Ontdek onze recente duurzame projecten

OTTO

OTTO, Mechelen

OTTO, ons nieuwste project, biedt betaalbare en duurzame appartementen en woningen met 1 tot 4 slaapkamers. Vlakbij het centrum van Mechelen, en toch ontzettend groen. 

Mercier

Mercier, Mechelen

Historisch neoclassicistisch renovatieproject met ongeziene grandeur aan het Kardinaal Mercierplein in de bruisende stad Mechelen. Mercier biedt 2 stijlvolle casco commerciële units met aanpalende orangerie, 8 exclusieve appartementen en 2 luxueuze penthouses met ruime terrassen. Dankzij royale plafondhoogtes en maximale lichtinval genieten bewoners van een ongeziene ruimtebeleving.

Reeds 20% verkocht

Ter Aareberg

Ter Aareberg, Aarschot

Ter Aareberg is een nieuw woonproject in het levendige dorpscentrum van Ourodenberg, een gezellig gehucht van de stad Aarschot. Ter Aareberg biedt 14 duurzame appartementen en is gelegen in de doodlopende Ourodenbergstraat. Een perfecte balans tussen rust en dynamiek.

Reeds 65% verkocht

Heffena

Heffena, Heffen

Heffena biedt rondom een gemeenschappelijke tuin 11 zongerichte appartementen, 4 ruime penthouses, 2 duplexen, 2 casco commerciële ruimtes en een ondergrondse parkeergarage. Gelegen op een toplocatie in het authentieke centrum van Heffen.

90%

Tinel

Tinel, Zoersel

Ideaal gelegen in het centrum van Sint-Antonius voorziet Tinel 9 duurzame appartementen met ruime terrassen en/of tuin, 1 commerciële ruimte, ondergrondse autostaanplaatsen met bergingen en gemeenschappelijke fietsenstalling.  

Reeds 80% verkocht

Martinus

Martinus, Asse

In Martinus kan je 38 duurzame appartementen vinden, en 2 commerciële ruimtes. Vandaag verkopen we enkel nog de laatste parkeerplaats in ons project. 

LAATSTE PARKEERPLAATS!