Ter Aareberg

Ter Aareberg, Aarschot

Ter Aareberg is een nieuw woonproject in het levendige dorpscentrum van Ourodenberg, een gezellig gehucht van de stad Aarschot. Ter Aareberg biedt 14 duurzame appartementen en is gelegen in de doodlopende Ourodenbergstraat. Een perfecte balans tussen rust en dynamiek.

Reeds 15% verkocht

Bouw: mei 2023

Beschikbaar vanaf: april 2025

Bekijk Aanbod
Tinel

Tinel, Zoersel

Tinel is ideaal gelegen in het centrum van Sint-Antonius en biedt 7 duurzame appartementen met ruime terrassen en/of tuin, 2 luxueuze penthouses met zongerichte terrassen, 1 casco commerciële ruimte en ondergrondse autostaanplaatsen met bergingen en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Reeds 40% verkocht

Bouw: november 2022

Beschikbaar vanaf: januari 2024

Bekijk Aanbod
Heffena

Heffena, Heffen

Heffena biedt rondom een gemeenschappelijke tuin 11 zongerichte appartementen, 4 ruime penthouses, 2 casco duplexen, 2 casco commerciële ruimtes en een ondergrondse parkeergarage. Gelegen op een toplocatie in het authentieke centrum van Heffen.

Reeds 70% verkocht

Bouw: maart 2022

Beschikbaar vanaf: juli 2024

Bekijk Aanbod
Auweghem

Auweghem, Mechelen

25 luxueuze appartementen en 17 woningen met privé tuin of terras op een boogscheut van het bruisende Mechelen. Een groene omgeving met nabijheid van de Vaart zorgt voor rust en ontspanning.  

Reeds 95% verkocht

Bouw: augustus 2021

Beschikbaar vanaf: mei 2023

Bekijk Aanbod
Martinus

Martinus, Asse

2 commerciële ruimtes en 38 duurzame appartementen, ondergronds bevinden zich fietsenstallingen, bergingen en 46 parkeerplaatsen.

LAATSTE HANDELSRUIMTE!

Bouw: oktober 2020

Beschikbaar vanaf: december 2022

Bekijk Aanbod
Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van COGIVA