Thuiskomen als nergens anders

Thuiskomen
als nergens anders 

Achter de hoek, een paar straten verder, naast de bakker met de beste pistolets… Wonen onder de kerktoren gaat niet verloren; het verandert. Een woning is nog steeds een ontzettend grote investering, maar onze verwachtingen evolueren en prioriteiten verschuiven. Terwijl onze eigen buurt belangrijker wordt, komt de wereld rondom dichterbij.

Met elke steen die we metselen, willen we nu ook in de spreekwoordelijke rivier een steen verleggen. We zijn ons immers allemaal meer en meer bewust van onze impact, van lokaal project tot globaal effect. Daarom geldt duurzaamheid als onze leidraad – oprechte, resultaatgerichte duurzaamheid. En daarbij is kwaliteit cruciaal.

In het verstedelijkte Vlaanderen zijn de uitdagingen bovendien nog complexer, maar ook onze expertise en ervaring zijn hier verankerd. Wij begrijpen als geen ander de plaatselijke context, zowel voor bewoners en bestuurders als voor andere betrokkenen. Wij bouwen op het grondplan van onze kennis en inzichten: op maat van de markt, in functie van mensen. Zo wordt thuiskomen vooruitgaan.

“Wij begrijpen wat de wensen en de noden zijn; onze kracht ligt in het verbinden van alle factoren. Want bouwen, verbindt.” - Paul Cordier

Zorgvuldig, volledig en altijd vakkundig

Bij COGIVA staan we met beide voeten in de praktijk. Bij ons vind je kennis, ervaring en expertise in alle aspecten van het métier. Wij begrijpen wat de wensen en de noden zijn; onze kracht ligt in het verbinden van verschillende belangen. Van a tot z, met onderweg alle puntjes op de i, zo pakken we elk project aan. 

 

Vastberaden om het verschil te maken in vastgoed

COGIVA streeft naar projecten die voor de samenleving een meerwaarde zijn. We ontwikkelen projecten die zowel de buurt als de bewoners zelf aanspreken. Daarbij sturen we het volledige proces aan. Zo zetten we niet gewoon gebouwen neer; wij planten waardevolle woningen en appartementen in met de focus op woonplezier én met respect voor de omgeving.

Onze toewijding is net zo groot als onze ambitie. Met onze tijdloze ontwerpen – uitgevoerd in eigen beheer of in nauwe samenwerking met partners – beantwoorden we aan continu veranderende verwachtingen en aan steeds strengere bouwtechnische voorwaarden. Op elk vlak streven we naar onberispelijke resultaten: we versterken wat goed is en werken aan wat beter kan.

Focus op lokale context

In het verstedelijkte Vlaanderen zijn de uitdagingen complex, maar onze expertise en ervaring zijn hier verankerd. Wij begrijpen de lokale context. Bewoners staan centraal, tegelijk houden we rekening met beleidsplannen en de vraag van de markt. Zo wordt thuiskomen vooruitgaan.

De juiste keuze voor slimme beleggers

Als ervaren en betrouwbare gids in projectontwikkeling zetten we consequent in op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid. Om al deze aspecten te verenigen in aantrekkelijke huurwoningen, beschikken we binnen het team van COGIVA over de juiste kennis én constante nieuwsgierigheid om de juiste beslissingen te nemen op lange termijn. Daarbij brengen we zakelijke en ecologische belangen als geen ander in balans.

Ons doel: Creëren van een fijne en duurzame leefomgeving voor mensen

Onze missie: Realiseren van toekomstgerichte, duurzame residentiële vastgoedprojecten

Onze waarden: Klantvriendelijk, vakmanschap, betrouwbaar en flexibel

Maak kennis met team COGIVA

 

 

 

Paul Cordier

Managing partner

paul@cogiva.be

+32 495 230 101

Paul heeft een achtergrond in de hospitality wereld. Als investeerder en ondernemer heeft hij bovendien een ruime ervaring op financieel en commercieel vlak.

Peter Breesch

Managing partner

peter@cogiva.be

+32 475 23 13 83

Peter is industrieel ingenieur bouwkunde en heeft in zijn loopbaan heel wat ervaring en kennis opgedaan bij grote ontwikkelaars. 

Bart Adam

Partner

bart@cogiva.be

+32 477 52 36 77

Bart is handelsingenieur met ruime ervaring in leiderschap en financieel management. Sterke interesse voor projectontwikkeling.

Niels Verbeeck

Project Manager

niels@cogiva.be

+32 476 485 207

Niels is een burgerlijk ingenieur architect met een passie en interesse voor duurzaamheid.

Evelien Lobbens

Commercieel Verantwoordelijke

evelien@cogiva.be

+32 497 250 464

Evelien is gepassioneerd en erkend vastgoedmakelaar en heeft een brede achtergrond op gebied van communicatie en sales, zowel B2B als B2C. (BIV 510168)

Anja Verheyden

Acquisitie en Project Manager

anja@cogiva.be

+32 486 35 36 96

Anja is architect en heeft een brede achtergrond in onder andere calculatie, vastgoedexpertise en klantenbegeleiding en is ze bevlogen door BIM, LEAN, digitalisering én tafeltennis

Liesl Moriau

Marketeer

liesl@cogiva.be

+32 478 900 331

Liesl is onze marketingverantwoordelijke. Ze voelt zich als een vis in het water als het om digital advertising of data gaat.