Duurzaamheid zit in ons DNA

Jouw partner voor
duurzame projecten

COGIVA zet in op duurzaamheid. Voor mensen een fijne en duurzame leefomgeving creëren is ons doel. We kiezen resoluut voor duurzame energiebronnen. Al van bij de start waren wij één van de eerste BEN ontwikkelaars van vastgoed in Vlaanderen. En die ingeslagen weg trekken we vandaag meer dan ooit verder door.

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze strategie. Hoe realiseren we projecten? Wat is de impact op mensen, op de planeet, op economische efficiëntie op langere termijn? Maatschappelijk verantwoord ondernemen vat het samen. Het principe van people, planet en profit (PPP) komt aan bod in elke projectfase: van ontwerp tot oplevering.

“Duurzame vastgoedprojecten ontwikkelen, is tegemoetkomen aan de levensbehoefte van de huidige generatie, zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen.” - Bart Adam

 

ESG strategie

ESG staat voor environmental, social en governance. COGIVA hecht veel belang aan deze factoren die onze duurzaamheid vorm geven. Onze strategie is er op gericht om proactief maatschappelijk verantwoord te ondernemen. COGIVA wil hier voluit voor gaan.

“Heel concreet: we leggen vast hoe we duurzaamheid integreren, we vertellen ons verhaal en creëren engagement, we meten en rapporteren.” - Peter Breesch

Environmental of milieu omhelst criteria die nagaan hoe we uitdagingen aanpakken. Dit blijkt uit het ondersteunen van de klimaatdoelstellingen van de Verenigde Naties en de vele concrete toepassingen bij het realiseren van onze projecten. Onze projecten zijn dan ook lokaal verankerd en houden rekening met de omgeving, met beleidsplannen, met woonnoden.

Social. COGIVA brengt de capaciteit van alle medewerkers en partners samen. We zijn een multidisciplinair team met relevante expertise om kwaliteitsvolle projecten te realiseren. Kansen bieden, diversiteit en respect zijn onze sleutelwoorden. We werken in vertrouwen samen met professionele externe partners met wie we een langdurige relatie aangaan.

Governance staat voor onze manier van besturen: open en transparant. COGIVA heeft een luisterend oor, hecht veel belang aan klantvriendelijkheid en is discreet.

Zet mee in op duurzame vastgoedprojecten!

Contacteer ons: +32 15 800 679welkom@cogiva.becontactformulier

 

 

 

Wil je meer weten?

Ontdek alles over hoe Cogiva zich inzet voor meer duurzaamheid. Wij hebben een kleine brochure bomvol informatie voor jou gemaakt. Veel leesplezier!

Download de infobrochure!