Duurzaam Cogiva (Nieuwsbrief)

Duurzaam Cogiva

COGIVA weert fossiele brandstoffen uit al haar projecten en bouwt ook in 2023 verder aan haar duurzaam verhaal.

Bij COGIVA focussen we sinds 2015 op energiezuinige, duurzame residentiële projectontwikkelingen zonder fossiele brandstoffen. Afhankelijk van het project kiezen wij voor sloop en wederopbouw of pure reconversie waarbij het gebouw gestript wordt en de betonnen structuur behouden blijft. Dit bij voorkeur zonder het aansnijden van nieuwe groene ruimte en op locaties met een residentiële meerwaarde.

Als één van de eerste BEN-specialisten in Vlaanderen, werken wij al jaren volgens de principes van het bijna-energieneutraal bouwen en wonen. Dankzij het aanbieden van onder andere een laag E-peil in onze projecten genieten bewoners van een lager verbruik, lagere kosten en vermindering van de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Als één van de eerste BEN-specialisten in Vlaanderen, werken wij al jaren volgens de principes van het bijna-energieneutraal bouwen en wonen.

Dankzij het aanbieden van onder andere een laag E-peil in onze projecten genieten bewoners van een lager verbruik, lagere kosten en vermindering van de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Onze nieuwste projecten Tinel en Ter Aareberg beschikken zelfs over een CO₂-neutraal-certificaat, zo verlegt COGIVA haar duurzame ambities steeds verder om de klimaatimpact tot een minimum te reduceren. Zonder fossiele brandstoffen, met ecologische alternatieven en altijd met optimaal comfort, winter en zomer. Zo creëren wij woonomgevingen waar het thuiskomen is als nergens anders.

 

LEES DE NIEUWSBRIEF SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Bericht gepubliceerd op
 09 februari 2023


 Terug naar het overzicht