Projectgronden
gezocht

Om onze projecten te realiseren, zijn we steeds op zoek naar nieuwe projectgronden. Dat kan een braakliggend terrein zijn, of een site met een pand dat toe is aan slopen. Bent u eigenaar van één of meerdere gronden die u wil verkopen? Kent u familieleden of vrienden die graag een grond te koop aan bieden?

U mag erop rekenen dat we er een mooi project zullen realiseren met respect voor de omgeving, de ligging en de historiek van de site. Zo geven we de residenties graag een naam die verwijst naar vroegere activiteiten op de site. In Puurs bijvoorbeeld verwijst het project Ooievaarsnest naar het kasteel dat er vroeger was. Residentie De Wijngaert in Bonheiden is genoemd naar de gerenommeerde bakkerij Van Den Wijngaert.

We bieden de mogelijkheid om een waardevolle bestemming te geven aan uw site(s). Neem snel contact op met ons, ook als u nog twijfelt. We bekijken de voorstellen zeer grondig en waarborgen een kort beslissingstraject en een solide prijs. Onze aanpak is eerlijk, efficiënt en discreet. Met ons werkt u in vertrouwen samen.

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van COGIVA