COGIVA zoekt projectgronden, om nieuwe dromen te realiseren!

Gezocht!
Projectgronden en patrimonium

Wil je graag een zinvolle invulling geven aan een terrein of een pand dat er nu wat verloren bij ligt? Jouw tips over beschikbare projectgronden en patrimonium zijn absoluut welkom. Heb je zelf een aanbod of kan je ons doorverwijzen naar familie en vrienden? We gaan er graag mee aan de slag om duurzame projecten te realiseren. Kiezen voor COGIVA biedt zekerheid, onze ervaring is jouw waarborg.

Gronden. We kiezen de locaties voor onze projecten met zorg uit. Heb je een of meerdere braakliggende terreinen of sites met panden die toe zijn aan slopen? Wil je die graag verkopen? Laat het ons weten! We realiseren er woonvormen waar het thuiskomen is als nergens anders. 

Patrimonium. Om tal van redenen komen panden leeg te staan. Leegstaand patrimonium herbergt een hele geschiedenis en biedt heel wat potentieel, waar wij met respect voor het gebouw graag meeschrijven aan een vervolgverhaal. Contacteer ons als je weet hebt van patrimonium dat leegstaat of dat vrijkomt. 

 

Onze sterktes, jouw garantie

• Jouw site krijgt een zinvolle en relevante invulling. We realiseren slagvaardig kwaliteitsvolle projecten met respect voor de omgeving en de ligging.

• Duurzaamheid en respect voor klimaatdoelstellingen in elke fase. Het start bij een doordacht ontwerp tot energiezuinig wooncomfort op lange termijn.

• Een link met de historiek is voor ons belangrijk. Zo behouden we vaak een knipoog naar dat verleden via onder meer de naamgeving van onze projecten. Projecten Heffena en Havera zijn vernoemd naar de oudst geschreven vorm van hun gemeente: Heffen en Hever. In Zoersel verwijst het project Tinel naar de vroegere feestzaal ‘Edgard Tinel’.

• Onze aanpak is eerlijk, efficiënt en discreet. COGIVA waarborgt een kort beslissingstraject. Neem snel contact op met ons, ook als je nog twijfelt. We bekijken jouw voorstel heel zorgvuldig.

 

Nieuwe projectgronden gevonden?

Wij geven een waardevolle bestemming aan jouw eigendom. Wijs ons de weg:

+32 15 800 679welkom@cogiva.becontactformulier