Nieuwbouwproject AUWEGHEM Mechelen de ideale plek voor uw nieuwe thuis

AUWEGHEM Mechelen
De ideale plek voor uw nieuwe thuis

Nieuwbouw met klasse

COGIVA ontwikkelt in Mechelen een nieuwe site: AUWEGHEM. Er komen 25 luxueuze appartementen en 17 ruime woningen, met privé tuin of terras rond een groen binnenplein. Het project van de hand van dmvA Architecten beantwoordt aan al onze normen: sterke architectuur, optimaal wooncomfort, duurzame kwaliteit en stijlvolle klasse. In het project Auweghem hechten we veel belang aan een goede interactie met de omgeving en spelen we in op de meest recente vragen op de woningmarkt.

Exclusieve locatie

COGIVA realiseert dit vooraanstaand nieuwbouwproject op een schitterende locatie; in een groene omgeving dicht bij de Auwegemvaart én op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Een fiets- en wandelpad langs de vaart brengt de bewoners naar de binnenstad en het station. Ideaal voor wie thuis wil genieten van rust en groen, maar graag ook de gezellige sfeer van de stad opsnuift. Fietsroutes om de idyllische omgeving te verkennen, zijn vlakbij.

Ideale ligging

Ook voor pendelaars is de ligging uitstekend. De uitvalswegen richting Brussel en Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Wie de trein neemt, kan in alle rust langs de Auwegemvaart naar het station en naar huis fietsen.

Expertise in energienormen

COGIVA werkt, als BEN-specialist, al jarenlang volgens de principes van het bijna-energie neutraal bouwen en wonen, en heeft dus heel wat expertise op dat vlak. In 2021 zijn de BEN-normen standaard geworden voor nieuwbouw. Onze bewoners kunnen rekenen op een lager verbruik, lagere kosten, een hogere geluidsisolatie en gedurende vijf jaar een vermindering van 50% van de onroerende voorheffing.

Wil u graag meer weten over dit project? Neem contact op met ons!.

Bericht gepubliceerd op
 11 januari 2021


 Terug naar het overzicht