Residentie in centrum Bonheiden bestaande uit 12 ruime appartementen,  2 handelspanden en 1 Penthouse met prachtig 360° panoramisch dakterras.


 DCA
 Louis Caron
 Dorp 74-76, Bonheiden
 12 Appartementen
 2 Handelszaken

Bonheiden heet je van harte welkom

Bonheiden is een aangename, rustige gemeente waar ook heel wat te beleven valt. Het dorpsplein is vlakbij, je kan dus gemakkelijk genieten van een terrasje of te voet naar de winkel. De groene omgeving is heel uitnodigend voor wie graag wandelt en fietst. Zo biedt bijvoorbeeld het natuurgebied Mispeldonk veel variatie, in elk seizoen kan je er heel wat ontdekken. De stad Mechelen ligt op amper vijf kilometer van Bonheiden. Daar vind je een boeiend cultureel en sportief aanbod, net als scholen, tal van winkels en een fijn stadscentrum. Ook de ontsluitingsmogelijkheden zijn perfect. Kortom, Bonheiden is een bijzonder aantrekkelijke gemeente in een groene omgeving en met dichtbij een bruisend stadsleven. Ideaal voor wie van rust houdt en tegelijk een levensgenieter is!

De architectuur van Residentie kerkvelden is stijlvol en hedendaags. Hier kom je graag thuis! Er ging veel aandacht naar een optimale inval van daglicht, terrassen en een groen kader. De afwerking met mooie, duurzame materialen creëert een luxueuze uitstraling. Door de perfect uitgekiende indeling van de appartementen heb je een sterk ruimtelijk gevoel. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De appartementen beantwoorden aan hedendaagse woonnormen, zoals ruimte, daglicht, isolatie. Ze zijn dan ook heel comfortabel, hier woont u graag en zorgeloos.

De appartementen zijn ruim en bieden tal van mogelijkheden. Je kan er een heel persoonlijke sfeer scheppen. Door de grote glaspartijen en de terrassen is er een prettige wisselwerking met het buitenleven, waardoor het ruimtelijk gevoel nog sterker is. Residentie kerkvelden past bovendien perfect in de omgeving. Ideaal om je dag te starten op het terras met een lekker kopje koffie, of voor een gezellige babbel op een mooie zomeravond! Zo is er een schitterende beleving van wonen met de geborgenheid van jouw appartement en het contact met de omgeving.

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van COGIVA