Martinus

Residentie bestaat uit 2 commerciële ruimtes en 38 duurzame appartementen,
en ondergronds bevinden zich fietsenstallingen, bergingen en 46 parkeerplaatsen.

E. Rombaut (B&R Bouwgroep) Everaerts Architecten Martinus plein / Steenweg, Asse

37

Appartementen Beschikbaar

-

Handelszaak

October 2020

Start van de bouw

December 2022

Beschikbaar vanaf

Nieuwbouwproject Martinus in het gezellige centrum van Asse.

Martinus met zijn moderne en tijdloze architectuur, gelegen aan een mooi openbaar groen plein, biedt alles wat u wens in het hart van uw gemeente: een aangename woonomgeving, functioneel ingericht appartementen, een open zicht op het aangrenzende groene plein en op de Sint-Martinuskerk, en ene perfecte uitvalbasis voor wandelingen in de natuur, een avondje uit in het centrum of een shopping namiddag.

Op het plein kan u tot rust komen, picknicken of gewoon een boek lezen in het gras. Kortom, u zal op de beste locatie van Asse wonen. Martinus, geleden vlag naarst de historische Sint-Martinuskerk, bestaat uit 2 commerciële ruimtes en 38 appartementen. Ondergronds bevinden zich fietsenstallingen, bergingen en 46 parkeerplaatsen, makkelijk toegankelijk via het Kerkplein.
Martinus biedt voor ieder wat wils met één-, twee- of drie-slaapkamerappartementen waarvan de grootte varieert van 51 to 131 m2. Dankzij hun diepte van minimaal 2,4 m. kunt u de terrassen optimaal en naar eigen wens inrichten. De terrassen van de penthouses zijn nog ruimer.

Martinus werd ontwikkeld door Everaerts Architecten, met bijzondere aandacht voor lichte en speelse architectuur. Het geheel bestaat uit twee bouwvolumes die het nieuw aan te leggen groen plein omarmen. Hierdoor krijgen de appartementen een mooi uitzicht en is er minder inkijk van de buren. De bebouwen zijn opgetrokken uit licht bakstenen zodat Martinus harmonieus aansluit bij de gotische Sint-Martinuskerk. Bij het ontwerp van de appartementen werd rekening gehouden met een optimale benutting van de vloeroppervlakte. De afwerking ‘vloeren, badkamer, keuken en muurtegels) kunt u volledig zelf kiezen bij de opgegeven leveranciers. Uiteraard zullen wij u hierbij stap voor stap begeleiden om tot een perfect eindresultaat te komen.

Winkels, restaurants en cafés bevinden zich op wandelafstand. Een fietsenstalling is bij elk appartement inbegrepen. De wagen kan dus perfect in de garage blijven staan. U kunt er genieten van een fietstocht door de gemeente of een wandeling door de velden. Bovendien is het Martinusplein met zijn groene zone de perfecte plaats om vrienden en familie te ontmoeten. Mocht uw bestemming toch iets verder liggen, is dit geen probleem het openbaar vervoer is vlakbij. 

De appartementen voldoen allemaal aan de voorwaarden van een Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woning. Hierdoor heeft u, naast een lager verbruik, gedurende 5 jaar een vermindering van onroerende voorheffing en kan er voor de aankoop van de woning bij, verschillende banken een zeer gunstig BEN-krediet aangevraagd worden.

Ons aanbod

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van CoGiVa