Auweghem

Auweghem is een luxueus ontworpen nieuwbouw voor wie wil wonen zonder grenzen
Met maximale rust, comfort en verbondenheid.25 appartementen en 17 woningen, zorgvuldig georiënteerd rond een centrale tuin.

dmvA Architecten , Mechelen

25

Appartementen Beschikbaar

17

Woningen Beschikbaar

August 2021

Start van de bouw

May 2023

Beschikbaar vanaf

Nieuwbouw met klasse

CoGiVa ontwikkelt in Mechelen een nieuwe site: AUWEGHEM. Er komen 25 luxueuze appartementen en 17 ruime woningen, met privé tuin of terras rond een groen binnenplein. Het project van de hand van dmvA Architecten beantwoordt aan al onze normen: sterke architectuur, optimaal wooncomfort, duurzame kwaliteit en stijlvolle klasse. In het project Auweghem hechten we veel belang aan een goede interactie met de omgeving en spelen we in op de meest recente vragen op de woningmarkt.

CoGiVa realiseert dit vooraanstaand nieuwbouwproject op een schitterende locatie; in een groene omgeving dicht bij de Auwegemvaart én op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Een fiets- en wandelpad langs de vaart brengt de bewoners naar de binnenstad en het station. Ideaal voor wie thuis wil genieten van rust en groen, maar graag ook de gezellige sfeer van de stad opsnuift. Fietsroutes om de idyllische omgeving te verkennen, zijn vlakbij.

Ook voor pendelaars is de ligging uitstekend. De uitvalswegen richting Brussel en Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Wie de trein neemt, kan in alle rust langs de Auwegemvaart naar het station en naar huis fietsen.

CoGiVa werkt, als BEN-specialist, al jarenlang volgens de principes van het bijna-energie neutraal bouwen en wonen, en heeft dus heel wat expertise op dat vlak. In 2021 zijn de BEN-normen standaard geworden voor nieuwbouw. Onze bewoners kunnen rekenen op een lager verbruik, lagere kosten, een hogere geluidsisolatie en gedurende vijf jaar een vermindering van 50% van de onroerende voorheffing.

Ons aanbod

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van CoGiVa