COGIVA focust verder op groei en innovatie (Nieuwsbrief)

COGIVA focust verder op groei en innovatie.

We naderen het jaareinde van een bijzonder boeiende en uitdagende periode. De wereld waarin we vandaag leven, werken en zaken doen is ingrijpend gewijzigd..

Ook bij COGIVA evalueren we dagelijks de evolutie in de vastgoedmarkt om verdere professionalisering te garanderen. Wij zijn dan ook verheugd om je bij te praten over o.a. ons nieuw kantoor en ons nieuwe teamlid.

Deze nieuwsbrief biedt je een exclusieve blik achter de schermen van onze projecten en geeft inzicht in de ontwikkeling die COGIVA verderzet met focus op groei en innovatie.

 

 

Coming soon:
OTTO Mechelen

De huidige periode in de vastgoedmarkt creëert opportuniteiten. Zeer recent konden we het reeds vergunde project “OTTO” te Mechelen verwerven. Een project dat we samen zullen realiseren met B&R Bouwgroep. OTTO is een nieuwbouwproject met 70 appartementen en woningen op de oude FORD Joossens site te Mechelen dat zich zal lenen voor betaalbaar wonen en tevens een ideaal investeringsproduct voor de huurmarkt zal zijn.

Mercier: monumentaal wonen in het hart van Mechelen.

Mercier belichaamt de visie van COGIVA om een nieuwe norm te stellen voor luxueus wonen en biedt een ongeëvenaarde woonervaring voor degenen die streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaam wooncomfort. Begin 2024 gaan de ontmantelingswerken van dit prestigieuze renovatieproject van start. De nieuwe eigenaars zullen in 2025 hun eerste Kerst kunnen vieren in dit one-of-a-kind gebouw.

 

 

LEES DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Bericht gepubliceerd op
 11 december 2023


 Terug naar het overzicht