+32 15 800 679        
REEDS 70% VERKOCHT
Mechelen
Residentie De Lelie

Rustig gelegen in hartje stad

Het Paardenstraatje is ideaal gelegen. De woonomgeving is rustig maar vlakbij het bruisende centrum van Mechelen. De Veemarkt op 20 meter wandelen is nieuw aangelegd en heeft voldoende parkeerplaats voor mogelijke bezoekers van de Residentie De Lelie. Er zijn ook heel goede verbindingen met het openbaar vervoer. De Grote Markt ligt op een boogscheut, u kunt te voet naar winkels allerhande, een hapje eten, proeven van het culturele aanbod. Het is heerlijk om op het houten wandelpad over de Dijle te wandelen in hartje stad, om pittoreske buurten te verkennen, om de sfeer op te snuiven. De groene omgeving rond Mechelen biedt heel wat mogelijkheden om van de natuur te genieten. Planckendael is natuurlijk dichtbij. De afgelopen jaren maakt Mechelen een revival mee, het is er fijn thuiskomen!

 

Luxueuze en ruime appartementen in het
centrum van de stad

In Residentie DE LELIE komen naast een mooie kiné-groepspraktijk zeven appartementen en een handelspand met op de gelijkvloerse verdieping een ruime parkeergarage voor 9 auto’s alsook 10 ruime bergingen. Het gaat in deze Residentie om lichtrijke appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met terrassen. De meeste appartementen zijn heel ruim, overal is er een open gevoel. Ze beantwoorden aan de BEN-normen en zijn dus Bijna-Energie-Neutraal. CoGiVa voldoet zo aan de normen die vanaf 2021 de standaard zullen zijn. Residentie De Lelie draagt bij aan een ecologisch verantwoorde leefomgeving en een lager energieverbruik. De afwerking gebeurt met kwaliteitsvolle, duurzame materialen die voor een luxueuze uitstraling zorgen. Het ontwerp van Residentie De Lelie is van Mossoux Architecten uit Mechelen. Het sluit aan op de bestaande bouwprofielen, waardoor de verspringende gevels zorgen voor een uniek volumespel in de straat. Er ging veel aandacht naar de interactie tussen de historische stadsomgeving en de nieuwe appartementen. Het project refereert aan een industriële hedendaagse architectuur, waarin licht en zicht wordt gecreëerd tussen de nieuwbouw en de overliggende historische woningen. Mossoux Architecten werd in 1984 opgericht. Hun speerpunt is kwalitatieve architectuuren interieurprojecten met hedendaagse vormgeving. Naast nieuwbouw werken ze ook aan renovatieprojecten. Het gaat om een team van enthousiaste architecten en interieurarchitecten die projecten realiseren vanaf voorontwerp tot en met de oplevering.

 

Vlotte bereikbaarheid

Residentie De Lelie ligt in het centrum van Mechelen, tegen de Veemarkt aan, op amper 400 m van de Grote Markt. Daardoor kan u op wandelafstand alles vinden wat u nodig heeft. Denk daarbij aan een gezellige winkelbuurt of een kloppend uitgangshart. De ligging van de stad biedt u tevens toegang tot andere grote steden. Dat komt door een vlotte aansluiting op enkele belangrijke snelwegen, of met het openbaar vervoor via één van de twee stations.PROJECT DETAILS

Appartementen: nog 2 van de 7

Winkelruimtes: nog 1 van de 2


Architect: Mossoux Architecten

Bouwheer: Van Poppel

Adres: Paardenstraatje, Mechelen

*Start werken: Augustus 2018

*Einde werken: April 2020

* De aangegeven datums zijn indicatief en kunnen steeds wijzigen.

Interesse?

 CONTACTEER ONS

 DOWNLOAD DE BROCHUREOntdek ook onze andere projecten.

Ons aanbod

De Lelie - Handelsruimte 0.1

Oppervlakte: 75,2m2

 

 


Geen bestanden beschikbaar.

De Lelie - Praktijkruimte 1.1

Oppervlakte: 229,6m2

 

 


Bestanden:
app_9.pdf

VERKOCHT

De Lelie - App 1.2

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte: 152,5m2

 

 


Bestanden:
app_1.pdf

De Lelie - App 2.1

Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: 144,3 m2

 

 


Bestanden:
app_2.pdf

De Lelie - App 2.2

Aantal slaapkamers: 1
Oppervlakte: 68,5m2

 

 


Bestanden:
app_3.pdf

VERKOCHT

De Lelie - App 2.3

Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte: 108m2

 

 


Bestanden:
app_4.pdf

VERKOCHT

De Lelie - App 3.1

Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: 158,2m2

 

 


Bestanden:
app_5.pdf

VERKOCHT

De Lelie - App 3.2

Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: 132,8m2

 

 


Bestanden:
app_6.pdf

VERKOCHT

De Lelie - App 4.1

Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: 191,6m2

 

 


Geen bestanden beschikbaar.

VERKOCHT

Gallerij

Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van CoGiVa