CoGiVa lanceert binnenkort met trots: Heffena

Welkom thuis!

Heffena is een gloednieuw woonproject, gelegen op een ware toplocatie te centrum Heffen, op de hoek van Heffen-Dorp en de Kazernestraat.
Uitkijkend op de neogotische Sint-Amanduskerk en de rivier Zenne.
Wonen in de dorpskern van Heffen is thuiskomen in een authentiek karakterdorp vol charme,
rust en gezelligheid en toch is de bruisende stad Mechelen slechts op een boogscheut verwijderd.

Enkele troeven

17 ruime appartementen met privé tuin of terras
2 casco handelspanden
Luxueuze afwerking
Zongerichte terrassen
Gemeenschappelijke binnentuin
BEN 20

Topkwaliteit

Standaard inbegrepen:
Vloerverwarming
Ventilo convectoren in de slaapkamers
Miele toestellen
Badkamer wandbetegeling tot aan het plafond
Gebruiksvriendelijke basis domotica

 

Benieuwd naar meer en wil u als eerste op de hoogte gebracht worden van de lancering? Schrijf u in via onderstaande link, wij nemen weldra contact op met u!

IBO Schellen Architecten + Beeck & Hermans Architecten Heffen-Dorp / Kazernestraat,, Heffen
Heffena bestaat uit 11 duurzame appartementen, 4 penthouse appartementen met ruime terrassen, 2 casco duplex-appartementen, 2 casco commerciële ruimtes en ondergronds bevinden zich bergingen en 32 parkeerplaatsen.

Dynamische omgeving

Ook op cultureel vlak heeft Heffen heel wat te bieden. Zo fungeert het Dorpshuis “De Kettinghe” als een ontmoetingscentrum en is er een uitgebreid sportief aanbod. Heffen biedt ook heel wat ontspanning in nabij gelegen natuurgebieden en langsheen de Zenne. Zo is er onder meer het prachtige Blaasveldbroek waar je heerlijk kan wandelen, lopen, vissen en vogels spotten. De fietslus Walem – Heffen – Battel is 35 km lang, ideaal voor de recreatieve fietser. Verschillende fietsknooppunten maken het tevens gemakkelijk om je favoriete tocht uit te stippelen. Het pittoreske karakter van de dorpskern van Heffen spreekt tot de verbeelding.

Heffena is gelegen op een ware toplocatie op de hoek van het Dorpsplein en de Kazernestraat, en uitkijkend op de neogotische Sint-Amanduskerk en de rivier Zenne. Wonen in de dorpskern van Heffen is thuiskomen in een authentiek karakterdorp vol charme, rust en gezelligheid. Toch is de bruisende stad Mechelen slechts op een boogscheut  gelegen, waar de afgelopen jaren knap geïnvesteerd werd in een leefbare, dynamische en aantrekkelijke stad. Ook de ontsluitingswegen E19 en A12 zijn vlot bereikbaar. Stations Mechelen Centraal en Mechelen Nekkerspoel zijn beide op fietsafstand gelegen. Ideaal voor pendelaars of voor een uitje.

CoGiVa kiest resoluut voor kwaliteit, waardoor enkele absolute meerwaarde-factoren standaard voorzien worden in de appartementen.

Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes, uitgezonderd de slaapkamer(s). In de slaapkamers zorgen Ventilo-convectoren voor aangename verkoeling in de zomer en gezellige warmte in de winter. Deze discrete, compacte toestellen zijn zo ontworpen dat zij perfect passen in het interieur.

De keuken wordt aangeboden met kwalitatieve Miele toestellen. In de badkamers is de wandafwerking met tegels voorzien tot aan het plafond aan de natte zijden van de badkamer.

Ons aanbod

Meer opties

Oppervlakte

99999m2
0m2

Slaapkamers

9
0

Badkamers

9
0
Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van CoGiVa