Nieuwbouwproject Martinus in hart van Asse

Nieuwbouwproject Martinus in hart van Asse

COGIVA realiseert in het centrum van Asse het nieuwbouwproject Martinus met twee commerciële ruimtes, twee penthouses met drie slaapkamers en 36 appartementen met één of twee slaapkamers. De verkoop start op 27 mei 2020 bij de makelaars Leemans Immobiliën en CBI Immo. De afbraakwerken starten op 4 juni en de start van de bouwwerken door E. Rombaut van B&R Bouwgroep is voorzien voor oktober 2020. De finale oplevering is gepland voor december 2022.

Natuurlijke lichtinval en ruime terrassen

De tijdloze architectuur van Everaerts Architecten zorgt voor een prettig gevoel en is in harmonie met de gotische Sint-Martinuskerk. Er is gewerkt met frisse en lichte materialen, en grote raampartijen met een optimale natuurlijke lichtinval. De functioneel ingerichte appartementen hebben ruime en diepe (minimum 2,4 meter) terrassen, wat heel wat mogelijkheden biedt. Het nieuwbouwproject omvat ook twee penthouses en twee commerciële ruimtes. Ondergronds zijn er vlot te bereiken fietsstallingen, parkeergarages en bergingen.

Rustig wonen aan een groen plein

Asse is een fijne, aangename gemeente. Martinus ligt aan een nieuw groen openbaar plein en biedt uitzicht op de Sint-Martinuskerk. Bewoners kunnen te voet alle boodschappen doen, genieten van een terrasje of gezellig op het groene vertoeven, wat lezen of met de kinderen spelen. Er zijn scholen, een cultureel centrum en ook een ziekenhuis in de buurt.

Ideale ligging

Het landelijke Pajottenland is vlakbij, ideaal voor een leuke fietstocht of wandeling. Het NMBS-station ligt op één kilometer afstand, een bushalte vindt u op 100 meter. Steden als Brussel, Aalst, Gent en Antwerpen zijn goed te bereiken, de E40 is dichtbij. Martinus combineert zo de voordelen van de stad en de rust van een groene omgeving.

Vooruitstrevende energienormen

De appartementen beantwoorden aan een bijna energieneutrale (BEN) woning. COGIVA heeft hierin heel wat expertise. De aanpak garandeert onder meer een lager verbruik, lagere gemeenschappelijke kosten, hogere geluidsisolatie en gedurende vijf jaar een vermindering van 50 procent van de onroerende voorheffing.

Heel sterke prijzen vanaf 149.900 euro

De unieke ligging en de aangename architectuur bieden heel wat kwaliteit. De verkoop start op 27 mei 2020, er zijn heel toegankelijke prijzen vanaf 149.900 euro (excl. Kosten). De afwerking van onder meer de vloeren, de keuken, de badkamer en muurtegels kan men volledig zelf kiezen. COGIVA zorgt voor een professionele begeleiding zodat het resultaat perfect is. De appartementen zijn ook aantrekkelijk voor de huurmarkt en dus interessant voor investeerders.

Wil u graag meer weten over dit project? Vraag onze brochure aan of neem contact op met COGIVA of één van beide makelaars.

Bericht gepubliceerd op
 20 mei 2020


 Terug naar het overzicht