Residentie Martinus
Een uitstekende investering in Asse!

Met haar moderne en tijdloze architectuur is residentie Martinus the place to be voor wie op zoek is naar een ideale opportuniteit om in te investeren. Want dankzij de gezellige omgeving is dit een project dat zeker en vast op de interesse van tal van potentiële kopers mag rekenen. Op basis van de marktconforme huurprijzen zijn rendementen tussen 3% en 5% dus vlot haalbaar!

 

Over het project

Residentie Martinus bestaat uit twee bouwvolumes, die het nieuw aan te leggen groene plein omarmen. Het totale project omvat twee commerciële ruimtes en 38 appartementen, met één, twee of drie slaapkamers. De grootte van de appartementen varieert van 51 tot 132 m2. Ondergronds bevinden er zich fietsenstallingen, bergingen en 46 parkeerplaatsen. Op een boogschuit van het Pajottenland, is Asse bovendien de perfecte uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een uitstekende verbinding met Brussel, Aalst, Antwerpen en Gent.

 

Waarom investeren?

Volgens de cijfers van Trends Vastgoedgids steeg de gemiddelde vraagprijs voor nieuwbouwappartementen in Asse vorig jaar met 2,5% tot een gemiddelde van € 2975 per m2. Dit benadrukt dat deze regio fel gegeerd is en dus de perfecte opportuniteit om mee in te investeren.

Daarnaast doet Asse sterke inspanningen om het centrum te vernieuwen. Zo werkt het gemeentebestuur samen met de Vlaamse Overheid voor de realisatie van een rondweg rondom Asse om zo een autoluw centrum te creëren. Tegen 2021 verwacht het Agentschap Wegen en Verkeer het definitieve ontwerp afgewerkt te hebben. Dit is ontzettend positief voor uw investering, want zo worden Asse en Martinus échte trekpleisters in deze aantrekkelijke, groene omgeving.

Bovendien gaat COGIVA, als erkend BEN-specialist, steeds voor duurzaamheid. Residentie Martinus voldoet dus aan de strenge BEN-30-normen (bijna-energieneutraal). Deze norm zorgt niet alleen voor een lagere energiefactuur maar bezorgt u ook een extra rendement tijdens de eerste vijf jaar, dit door een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

 

 

Vraag nu het investeringsdossier aan!

Op zoek naar een investering met een gegarandeerd rendement? Dan is investeren in Residentie Martinus de beste optie voor u!

Bij CoGiva begeleiden we u van a tot z en zorgen we ervoor dat uw investering loont.
Van de aankoop tot de zoektocht naar de geschikte huurder, wij helpen u bij elke stap. Zo geniet u enkel van de voordelen van uw investering.

 

Residentie Martinus

Adres: Steenweg - Nieuwstraat, Asse
Voorziene opleveringsdatum: december 2022  •  Aantal units: 38  •  Commerciële ruimtes: 2
Architect: Everaerts Architecten  •  Aannemer: E. Rombaut

Bekijk het volledig project
 

Bekijk één van onze andere investeringsprojecten

Auweghem •  Residentie Het Kasteel

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van COGIVA