Residentie Het Kasteel
Een niet te missen investeringskans in Wolvertem

De beste investering voor wie wil beleggen in een woonproject dat duurzaamheid en hedendaagse architectuur combineert. Residentie Het Kasteel is reeds ons tweede project in het Vlaams-Brabantse Wolvertem. Momenteel zijn er nog maar zeven appartementen beschikbaar! En dat met rendementen die boven de 3% liggen, op basis van marktconforme huurprijzen. Bovendien worden de appartementen instapklaar opgeleverd, met een huurgarantie van 24 maanden. Een niet te missen investering dus!

 

Over het project

Residentie Het Kasteel omvat 18 appartementen, een ondergrondse parkeergarage met privébergingen en fietsenstalling. De appartementen hebben allen een terras en geven achteraan uit op een zuidelijk gerichte, gemeenschappelijke tuin.

Gelegen in de levendige dorpskern van Wolvertem, is Residentie Het Kasteel vlot bereikbaar dankzij een goede verbinding met de A12. In deze landelijke gemeente, op fietsafstand van de groene gordel rond Brussel.

 


Waarom investeren?

Voor investeerders is Residentie Het Kasteel aantrekkelijk door de energiezuinigheid van het project. COGIVA gaat als erkend BEN-specialist steeds voor duurzaamheid en ook dit project voldoet aan de BEN-30-norm. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energiefactuur maar geeft ook een extra rendement tijdens de eerste vijf jaar door de 50% korting op de onroerende voorheffing. BEN-gebouwen (bijna-energieneutraal) zijn bovendien gewild op de verhuurmarkt en bieden ook naar herverkoop een betere meerwaarde.

 

Vraag nu het investeringsdossier aan!

Op zoek naar een investering met een gegarandeerd rendement? Dan is investeren in Residentie Het Kasteel de beste optie voor u!

Bij CoGiva begeleiden we u van a tot z en zorgen we ervoor dat uw investering loont. Van de aankoop tot de zoektocht naar de geschikte huurder,
wij helpen u bij elke stap. Zo geniet u enkel van de voordelen.

 

Residentie Het Kasteel

Adres: Stationsstraat, Meise/Wolvertem
Voorziene opleveringsdatum: April 2021  •  Aantal units: 18 (nog 7 beschikbaar)
Architect: Buro 2018

Bekijk het volledig project
 

Bekijk één van onze andere investeringsprojecten

Auweghem •  Residentie Martinus

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van COGIVA