Residentie De Wijngaert
mis deze investeringskans in Bonheiden niet

Residentie De Wijngaert is het tweede nieuwbouwproject van CoGiVa in Bonheiden en belooft wederom een succes te worden, net als Residentie Kerkvelden. Momenteel zijn er nog maar twee appartementen beschikbaar, wat bewijst dat De Wijngaert zeer gegeerd is. Nu is dus hét moment om mee te investeren in dit project. Op basis van marktconforme huurprijzen is een brutorendement van boven de 3% zeker haalbaar. De ideale belegging voor wie op zoek is naar een zekerheid en rendement!

 

Over het project

Residentie De Wijngaert ligt in het centrum van Bonheiden, met een vlotte verbinding naar Mechelen, Antwerpen en Brussel. Het project bestaat in totaal uit dertien appartementen en één handelsruimte. De appartementen hebben een hoge afwerkings- en duurzaamheidsgraad en zijn onmiddellijk verhuurbaar in een gemeente met een hoog verhuurpotentieel. De perfecte locatie dus voor een slimme investering.

De stijlvolle en tijdloze architectuur maakt van De Wijngaert een absolute parel. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat er in het gebouw en de appartementen een aangename en luxueuze sfeer wordt gecreëerd.

 


Waarom investeren?

CoGiVa gaat als erkend BEN-specialist steeds voor duurzaamheid en dat is bij dit project niet anders. Voor investeerders is Residentie De Wijngaert dus héél aantrekkelijk aangezien het project ook aan de BEN 20-normen (bijna-energieneutraal) voldoet. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energiefactuur maar geeft ook een extra rendement tijdens de eerste vijf jaar door een volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Kiezen voor Residentie De Wijngaert is dus niet alleen investeren in vastgoed, maar ook in de toekomst. BEN-gebouwen zijn enorm gewild op de verhuurmarkt en bieden ook naar herverkoop een véél betere meerwaarde.

 

Vraag nu het investeringsdossier aan!

Op zoek naar een investering met een gegarandeerd rendement? Dan is investeren in Residentie De Wijngaert de beste optie voor u!

Bij CoGiva begeleiden we u van a tot z en zorgen we ervoor dat uw investering loont.
Van de aankoop tot de zoektocht naar de geschikte huurder, wij helpen u bij elke stap. Zo geniet u enkel van de voordelen.

 

Residentie De Wijngaert

Adres: Rijmenamseweg - Bonheiden
Voorziene opleveringsdatum: eind zomer 2020  •  Aantal units: 13 (nog 2 beschikbaar)
Commerciële ruimtes: 1 (reeds verkocht)  •  Architect: BURO 2018

Bekijk het volledig project

 

Bekijk één van onze andere investeringsprojecten

Residentie Het Kasteel  •  Residentie Martinus

Contacteer ons
Contacteer ons!
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van CoGiVa